Äggkokare

Äggkokare

Ägg är något alldeles ägg-stra och är sedan länge en viktig råvara på våra frukostbord! Oavsett om du vill avnjuta en smörgås med äggskivor, eller om du äter ägget som det är toppat med kalles kaviar och salt, är en äggkokare det perfekta redskapet för dig!

Om du vill ha full kontroll på din äggkokning och även kunna koka många ägg kan du ta hjälp av en äggkokare. Antingen kan du välja en fristående maskin eller så kan du välja en variant som du använder i kombination med din mikro. De flesta av oss föredrar våra ägg på ett visst sätt; en del vill ha sina ägg hårdkokta medan andra vill ha dem löskokta. Med hjälp av en äggkokare för mikro kan du enkelt få dina mikroägg som du vill ha dem.

En del av våra äggkokare fungerar även som äggpocherare eftersom de klarar av att pochera ägg. Vi har äggkokare från flera varumärken, vilket ger dig möjligheten att välja bland flera olika designer och funktioner. Vi kan bland annat tipsa om vår ovomat från märket Krups som har plats till att koka 7 stycken ägg samtidigt.  Vi har även flera ovo -formar i silikon från märket Lékué och med dessa kan du tillaga dina ägg i din mikro genom att knäcka ägget i formen och tillsätta kryddor, lätt som en plätt!