Mikrovågsugnar

Här hittar du ett brett utbud av både snygga och funktionella mikrovågsugnar. En micro hjälper dig att snabbt och enkelt värma eller tina upp din mat. En mikrovågsugn är idag nästintill ett måste i varje hushåll, tack vare att den underlättar matlagningen och möjliggör snabb upptining av dina råvaror. Den har många smarta funktioner som du kan dra nytta av dagligen.

I vårt sortiment finner du microvågsugnar i flera olika modeller och storlekar. Alla mikrovågsugnar har ett flertal praktiska funktioner, som till exempel olika förprogrammerade program, upptiningsfunktion, grill-effekt och mycket mer.

Du kan välja bland microvågsugnar i modern design, eller bland mer klassiska modeller. Olika microvågsugnar har olika utformning och vissa har touchknappar medan andra har vred. Alla våra micror är enkla att använda och har en lång livslängd.

Om du skulle ha sönder ett microlock där hemma så hittar du flera lock som du kan köpa till här hos oss. Det är bara att spana in vårt sortiment här nedan så kommer du med säkerhet att hitta en micro som faller just dig i smaken.

 

 

Populära varumärken

Sortera: 40 / 57 produkter

Visar 40 av 57 artiklar