Vattenkokare

En vattenkokare behöver ingen vidare introduktion då det är en given köksapparat i de allra flesta hushåll! Om du vill tänka på miljön i din matlagning kan du koka vatten i vattenkokaren istället för att fylla upp en kastrull med vatten och koka på spisen.

Istället häller du i en del av vattnet i kastrullen och sätter på plattan samtidigt som du kokar vatten i vattenkokaren, efter det häller du i det kokande vattnet i kastrullen och vips har vattnet börjat koka snabbare än vid enbart användning av spis, och du har därför sparat på energin som skulle gått åt till att värma vattnet! 

En vattenkokare har generellt sett mindre energiförlust och värmer vattnet snabbare än en vanlig spis. Genom att använda vattenkokare får du dessutom dubbel kapacitet om du ska värma upp stora kastruller med vatten på spisen!

I vårt sortiment har vi bland annat vattenkokare som är rostfria, i olika färger, och vattenkokare i glas och  i miniformat som rymmer upp till 0,6 L. Vi har även smidiga sladdlösa vattenkokare som passar perfekt att ta med ut i båten, på campingsemestern eller till sommarstugan.

 

Populära varumärken

Sortera: 40 / 153 produkter

Visar 40 av 153 artiklar