Fruktdelare

Med en frukdelare kan du enkelt dela din favoritfrukt i munsbitar! Här hittar du bland annat vår populära avokadoskivare; Flexicado. Med flexicadon kan du enkelt skära upp avocadon utan att bli kladdig eller riskera att skära igenom skalet när du skär skivor innan du gröper ur den. Avocadoskäraren skivar och lösgör avocadoköttet från skalet samtidigt i en enda smidig rörelse. 

Vi har även fruktdelare anpassade till särskilda frukter såsom ananasskärare, bananskivare och äppeldelare. Gör mellanmålet både roligare och enklare att äta genom lagom stora delar av favoritfrukten. 

Är du kanske en mangoälskare som bävar för att behöva lösgöra fruktköttet från den otympliga, stora mangokärnan? Då rekommenderar vi varmt vår mangoskärare som enkelt löser uppgiften! Oxos smidiga äppeldelare som tar bort kärnhuset samtidigt som äpplet delas i lagom stora klyftor är en av våra mest populära fruktdelare, inte minst tack vare de smidiga silikonhandtagen som både är mjuka och ger bra grepp. Vi har dessutom en smidig jordgubbsskivare för dig som älskar jordgubbar!

 

 

Populära varumärken

Sortera: 23 / 23 produkter