Grönsakshackare

I den här kategorin hittar du flera fiffiga grönsakshackare. Med hjälp av en grönsaksslicer kan du hacka dina grönsaker på mycket kortare tid än när du gör det för hand. Om du vill slippa gå och lukta till exempel lök om fingrarna flera dagar efter att du hackat lök så har en del grönsakshackare eller grönsaksslicer en design där du slipper hålla i grönsaken eller löken någon längre stund, vilket gör att lukten inte hinner sätta sig.

 I vårt sortiment finner du både grönsaks skärare som är speciellt utformade för en viss grönsak, och sådana som passar bra för flera olika typer av grönsaker. Hos oss hittar du även en veggichop från Chef´n som passar utmärkt till att hacka både nötter, frukt och grönsaker.

Många av våra grönsaksskärare har dessutom hand- eller fingerskydd som gör att du inte behöver oroa dig för att skära dig! Vi har bland annat en populär minihackare och slicer från det populära märket Alligator.

Något som blivit väldigt populärt är mandoliner, vilket är ett köksredskap som används till att strimla eller skiva grönsaker, rotfrukter m.m. Flera av våra mandoliner är multiskärare och har funktioner för att skiva i olika storlekar och tjocklekar.

 

Populära varumärken

Sortera: 25 / 25 produkter