Ostrivare

Det klassiska köksredskapet för att riva ost är rivjärnet, och även om man kommer långt med ett vanligt ostrivjärn, så finns det flera olika typer av praktiska redskap för att riva ost som kan förenkla ditt ostanvändande! Det finns till exempel ostrivare med en praktisk uppsamlningsbehållare där den rivna osten samlas, vilket är praktiskt då den rivna osten vid användning av ett vanligt rivjärn har en tendens att hamna lite överallt.

Andra smidiga rivjärn är de av mindre storlek som är anpassade för att användas direkt vid bordet. En väldigt populär ost vid matlagning är den italienska hårdosten, parmesanosten. Parmesanosten är en smakrik ost som ger en extra krydda och används till exempel i den populära pastarätten pasta carabonara. Vi har flera köksredskap som är gjorda speciellt med parmesanosten I åtanke. Det finns bland annat både parmesanrivare och parmesankvarn som är anpassade för att riva hårdost som parmesan.

Vi har dessutom en ostkvarn som du enkelt kan använda för att mala alla typer av ostar oberoende av vilken hårdhet de har.Oavsett om du är ute efter ostrivare för vanliga ostar eller för parmesan så finns här ett brett utbud av rivjärn av alla dess slag för att underlätta din matlagning.

Populära varumärken

Sortera: 28 / 28 produkter