Kastruller & Grytor

Populära produkter

Visar 40 av 712 artiklar

Kastruller & Grytor

Här hos oss hittar du grytor av olika storlek och form, vi har bland annat flera ovala grytor från populära Le Creuset. Vissa av våra grytor och kastruller har en non stick-beläggning, vilket gör dem enkla att rengöra och motverkar att maten fastnar, men dessa är något mer känsliga. Vi har även emaljerade kokkärl som är otroligt slittåliga och du kan hitta kokkärl antingen med ett eller två handtag.

Kastrullens eller grytans storlek och vikt, samt handtagens utformning bör passa dig väl så att de inte upplevs som otympliga. Det kan vara bra att äga flera kastruller och grytor i olika storlekar då du använder dem till måltider av varierat slag under året. Kanske att du bjuder hem större middagssällskap regelbundet, och då behöver du ha flera grytor och kastruller till hands. I de flesta fall medföljer lock till våra kastruller.

I denna kategori hittar du även tryckkokare som gör att du kan få förkortade koktider på grund av att tryckkokaren tillagar råvaror med hög temperatur och ett högre tryck om man jämför med en vanlig kastrull. Tryckkokaren gör så att ånga inte kan leta sig bort från kärlet och därför stiger trycket och även temperaturen.  Vi har även en buljonggryta med höga kanter som lämpar sig särskilt väl för tillagning av just buljong.

Här hos oss hittar du alla möjliga typer av kastruller & grytor med andra ord!