Grytor

Populära produkter

Visar 40 av 430 artiklar

Grytor

Är du förtjust i skaldjur rekommenderar vi Demeyeres skaldjursgryta, som är speciellt utformad för att kunna koka skaldjur. Kanske att du är sugen på att göra en riktigt god musselgryta? Grytan passar även bra till att koka sylt eller saft. Vi har även ett flertal saftkokare som är speciellt utformade för tillagning av saft. 

Olika material ger din gryta olika egenskaper. En gjutgärnsgryta är både slitstark och hård och ofta får du ett medföljande lock till din gryta. De flesta gjutjärnsgrytor passar på alla typer av värmekällor. En gryta i keramik är en ugnssäker gryta, vilket kan vara smidigt vid tillagning som lämpar sig bäst i ugn.

En emaljerad gryta, en rostfri gryta, eller en gryta i stengods är ett bra val för dig som vill ha en slittålig gryta då dessa grytor är otroligt slitstarka och sällan får repor. Här hittar du även olika typer av järngrytor. Vid matlagning i en järngryta släpper en liten del av järnet och din mat blir därför rik på järn. Här hittar du även gryta med hällpip gör det enkelt och framförallt säkert att hälla ut vatten och annan vätska ur grytan utan att du bränner dig.