Kastruller

Visar 40 av 199 artiklar

Kastruller

Med en kastrull där bottnen bågnat, eller mat har bränt fast, är det svårt att lyckas med matlagningen. Välj därför kastruller som håller en längre tid och kan hjälpa dig att nå din potential i köket.

I vårt sortiment finner du både stora och små kastruller tillverkade av olika material som gjutjärn, koppar och keramik. Vi har kastruller som fungerar för all typ av kokning samt vissa specialutformade kastruller som exempelvis såskastruller som passar utmärkt för tillagning av alla typer av såser. Vi har även pastakastrull med pastainsats och durkslag för den som vill tillaga pasta enkelt och smidigt. Vi har även en kastrull med måttskala, vilket vi tycker är en riktigt smidig funktion.

Hos oss hittar du även kastruller som är bain marie, vilket innebär att de värmer upp råvaror skonsamt genom att gradvis öka temperatur tills den önskade temperaturen är uppnådd. Du hittar även en kastrull med hällpip vilket gör det säkert för dig att hälla bort kokande vatten. En kastrullinsats kan vara ett smidigt sätt att utöka dina befintliga kastrullers användningsområden. Du kan exempelvis köpa till en ångkokningsinsats för att enkelt och smidigt kunna ångkoka grönsaker.

Som du märker hittar du många olika typer av kastruller här på Kitchentime och vi har kastruller i olika storlekar och modeller. Om du är ute efter en liten och smidig mjölkkastrull som du kan använda till matlagningsmoment eller bakningsmoment så som exempelvis uppvärming av mjölk, eller smältning av smör eller choklad så hittar du det här hos oss. Spana gärna in vårt utbud av kastruller här nedan!