Lock

Att köpa ett lock till din stekpanna, gryta eller kastrull kan vara en god investering! För det första så minskar tillagningstiden tack vare tillvaratagandet av värmen på ett mer effektivt sätt, och för det andra får dina produkter utökade användningsområden.

Vi har många olika lock i olika former och material, för att de ska passa just dina kärl! Om du redan har stekpannor, grytor, eller kastruller som finns i vårt sortiment kan det vara en god idé att se om det finns separata lock att köpa till åt just dina kärl. Det är inget problem om din kastrull eller gryta inte skulle finnas i vårt sortiment eftersom vi har flera universallock och multilock av olika storlek som är designade för att passa alla kastruller eller grytor, stora som små! Vi har bland annat silikonlock, glaslock, och lock i rostfritt stål i olika storlek för att du ska kunna hitta ett lock som matchar din locklösa gryta eller kastrull.

Vi har dessutom kochblume, vilket är ett grytlock som har ett överkokningsskydd vilket är otroligt smidigt och med detta lock behöver du aldrig mer oroa dig för att något ska koka över.Utöver våra lock hittar du även olika knoppar till kastrulllock. Vi har bland annat en knopp med form av en ko, men även mer neutrala knoppar för den som föredrar det. 

 

 

Populära varumärken

Sortera: 40 / 165 produkter

Visar 40 av 165 artiklar