Övriga knivtyper

Under övriga knivtyper finner du knivar och specialanpassade knivar som inte passar in i någon annan kategori. Här hittar du främst knivar som är anpassade till frukt och grönt! Förutom att du kan hitta en bra grönsakskniv eller fruktkniv finner du också olika allknivar som fyller liknande funktion som kockknivar.

För dig som vill njuta av havets guld i form av kräftor, ostron, eller andra skaldjur så hittar du både skaldjurskniv och ostronkniv hos oss. Dessa knivar har ett litet men kraftigt knivblad och ett stabilt handtag för att förenkla ditt skaldjursätande. Är du istället mer intresserad av skogen och det som den kan erbjuda så hittar du bland annat en smidig svampkniv här hos oss som passar utmärkt att ha med vid svampplock i skogen. En fällkniv passar även utmärkt om du rör dig 
mycket i skog eller på sjön, då en liten fickkniv alltid kan komma väl till pass.

Alla knivar som du hittar under övriga knivtyper är alla från väl utvalda och kända varumärken. Bland annat från populära Mac och Lion Sabatier. Ostknivar, pizzaknivar och knivar anpassade för fågel, fisk och kött finns också under denna kategori. Mac tillverkar även en serie behändiga barnknivar i flera glad färger som håller högsta säkerhet och kvalitet, ett perfekt sätt att låta hela familjen känna sig delaktig i matlagningen. Vill du ha en kniv med ett specifikt användningsområde som inte passar in i någon av de andra knivkategorierna är chansen stor att du hittar den här! 

Populära varumärken

Sortera: 40 / 103 produkter

Visar 40 av 103 artiklar