Mortlar

Mortlar är ett av världens äldsta köksverktyg och används än idag flitigt i köket. I vårt sortiment kan du välja mellan ett flertal mortlar i olika storlekar och material. En klassisk mortel är en kryddmortel som är gjord i granit, men även en marmormortel klassas som en gammal klassiker både är vacker och tålig.

En mortelstöt är en klassisk köksprodukt som kan användas i generationer och är såväl en snygg inredningsdetalj i köket. Med hjälp av din mortel kan du göra egna spännande kryddblandningar eller mortla torkade hela kryddor. Ett annat användningsområde är att förbereda bas till dressing eller sås. Om du är intresserad av att göra egen senap kan du köpa en senapskula, eller passa på att köpa en mortel med en tillhörande senapskula. 

Här på KitchenTime finner du  kryddmortlar i både stilren, klassisk och modern design från flera populära varumärken som bland annat Skeppshult, Nordstjerne och från Jamie Oliver. De flesta av våra modeller är dessutom väldigt fina och passar utmärkt som dekoration på köksbänken eller kökshyllan när de inte används! 

Populära varumärken

Sortera: 40 / 46 produkter

Visar 40 av 46 artiklar