Olja- & Vinägerflaskor

Här hittar du alla våra olja och vinäger flaskor! Här hittar du både oljekanna och vinägerflaska. Flaskorna är  lämpade både för servering och förvaring och finns i flera olika material och färger. Flera av våra dressingflaskor har hällpipar för spillfri servering. Vi har mycket fina olja-och vinäger-behållare i både klassisk utformning och i mer modern stil. De finns både som oljekanna, oljeflaska och oljespray.

Oljesprayen fördelar oljan fint över till exempel en god sallad, med en oljekaraff eller dressingflaska kommer oljan i mer koncentrerad form. Vi har även en liten olja- och vinägerflaska från märket Nordic Sense som är vit med en korkskruvslock som är väldigt populär! Vår oljespray från märket Prepara  är en riktig storsäljare och passar utmärkt om du vill slippa kladd och spill då du enkelt sprayar vinäger över din sallad istället för att hälla över den.

I vårt sortiment finns även en större vinägerkaraff från det populära märket Le Creuset som är i en härlig cerise färg vilket skulle skapa en riktig färgklick vid matbordet! Här hittar du dessutom ett olja och vinäger set med olja- och vinägerflaska och salt och pepparkar i ett. Om du gillar att expetimentera med olika typer av dressing kan en dressingshaker vara något för dig. Oavsett vad du söker relaterat till olja och vinäger så finner du det i denna kategori!

 

 

Populära varumärken

Sortera: 37 / 37 produkter