Salt- & Pepparkvarnar

De nödvändigaste av kryddor bör ha en given plats på matbordet och i köket i form av en salt- och pepparkvarn!  Här hittar du våra olika kryddkvarnar och pepparkvarnar.Vad man ska vara uppmärksam på när man investerar i en ny saltkvarn eller en ny pepparkvarn är vilket material malverket är gjort i. Många väljer ett keramiskt malverk, men även malverk i exempelvis kolstål håller mycket hög kvalitet.

Flera av våra modeller kan även justeras för grövre eller finare malning, vilket gör att du kan anpassa kryddningen efter vilken maträtt du lagar. Peugeots salt och pepparkvarn är otroligt populär och en riktig favorit hos oss. Med sin klassiska design och goda kvalitet kommer du inte att bli besviken på en investering i dessa! Är du sugen på något mer vågat har vi flera modeller i klara färger från AdHoc.

Hos oss kan du välj bland ett stort utbud av keramiska, manuella och elektriska kryddkvarnar. Vi har även olika salt och pepparkvarnset. Vilken typ av kvarn som du bör skaffa beror på vad just du föredrar. En elektrisk pepparkvarn är extra smidig då du med ett knapptryck kan få perfekt malen peppar, medan en manuel kräver lite mer arbete. Hos oss hittar du enskild pepparkvarn och saltkvarn, eller en kombinerad kryddkvarn för både salt och peppar. Här hittar du alla olika typer av kvarnar avsedda för kryddor helt enkelt!

 

Populära varumärken

Sortera: 40 / 488 produkter

Visar 40 av 488 artiklar