Grytlappar

Grytlappar och grillhandskar finns i alla tänkbara former och material. Allt ifrån traditionella virkade modeller, till grytlappar i tyg och handskar i material som silikon. Vi erbjuder grytlappar i moderna material som gör att du inte behöver oroa dig för att bränna dig längre.

Innan du köper din ugnsvante eller ugnslapp ska du överväga delvis designen, men även hur värmetålig den är. Det är viktigt att byta grytvante och grytlapp till och från, då de blir slitna och förlorar förmågan att skydda din hand från värme. 

Grytlappar i silikon är något som vi kan rekommendera då silikonet kan hantera snabba temperaturskillnader. Silikonet ger dessutom ett bra grepp och har även en lång livslängd. Förutom valet av material och design bör du tänka på om en grytlapp eller grytvante passar dig bäst.

Grillvantar är smidiga att använda och har utformningen av en handske, medan en pannlapp eller grytlapp är en platt textil. Huvudsaken är att du själv trivs med din grythandske eller grillvante och att du inte bränner dig.  Här hos oss hittar du säkert grytvantar och grytlappar som faller just dig i smaken!

 

Populära varumärken

Sortera: 40 / 113 produkter

Visar 40 av 113 artiklar