Potatispressar

Kärt barn har många namn och en potatispress, eller en potatisstöt gör det enkelt för dig att mosa potatis till ett jämnt och fint potatismos. Hemlagat mos är ju det allra bästa! Den passar också bra för att pressa andra rotfrukter och grönsaker.  

En potatisstomp gör det lättare för dig att mosa en större mängd potatis på en och samma gång. Med en potatisstomp förbereder du moset snabbt och enkelt, medan en potatispress ger dig antingen pressad potatis eller grunden till ett finfördelat potatismos.

Vilken modell du väljer har inte så stor betydelse för resultatet, de är alla effektiva och enkla att använda. Däremot är det viktigt att du väljer en press som du tycker är bekväm att arbeta med samt att den har en design som du tycker om. I vårt sortiment kan du kika runt bland de olika modellerna och hitta just din favorit. Vi har ett stort utbud av potatispressar och potatismosare. Vi har bland annat potatispressar av rostfritt stål och plast, och de finns i alla möjliga olika färger och former.

Populära varumärken

Sortera: 28 / 28 produkter