Kökstänger & kockpincetter

I denna kategori finner du köksredskap så som kökspincett, kökstång och serveringstång. Med tängerna kan du greppa, vända och servera din mat, och med pincetterna kan du exempelvis avlägsna fiskben, eller utföra andra pilliga moment.

Vi har även en stekpincett, eller kockpincett som denna pincett också kallas. Spana gärna in fiskbenspincetten i rostfritt stål från märket Bastian som ger ett bra grepp vid rensningen och som även tål maskindisk. Vi har flera olika tänger och pincetter med mer eller mindre specifika användningsområden, allt för att underlätta din matlagning. Pincetterna hjälper dig att rensa fisk och undvika att fiskben hamnar i maten, vilket är väldigt smidigt då fiskben aldrig är uppskattade. Fiskben kan till och med sänka helhetsintrycket av en i övrigt utsökt måltid, men med en matpincett kan du undvika att detta händer! 

Om du är ute efter en tång så får du gärna kika på vår tång i silikon från märket Cuisipro. Silikon är värmetåligt och skonsamt mot teflonpanor, och därför passar denna tång utmärkt för dig som använder teflonpannor. Kökstänger passar både till matlagning och servering då de även kan användas som salladsbestick. Vi har även andra stilrena kökstänger från märken som Exxent Xantia, Fiskars, Nuance, Bastian, Joseph Joseph, Gefu och de Buyer

 

Populära varumärken

Sortera: 37 / 37 produkter