Silar & Durkslag

Här finner du alla våra olika silar och durkslag. För den som någon gång emellanåt kokar pasta, grönsaker eller andra råvaror som du efter koktiden behöver hälla av är ett durkslag eller en sil oumbärlig, och det gäller ju de allra flesta av oss! Produkterna i denna kategori är även oumbärliga när du vill sila, skölja eller rengöra dina råvaror innan de serveras eller tillagas. 

Durkslaget kanske kan framstå som ett nödvändigt ont, men i vårt sortiment hittar du flera modeller som inte bara är smarta och funktionella utan dessutom snygga. En strainer är ett smidigt redskap vid upphällning av till exempel te i kanna då du låter tevattnet passera genom strainern  där tevattnet silas och snabbt är redo att serveras.

För dig som letar efter en finmaskigare variant hittar du här även ett stort utbud av silar med finmaskigt nät för en mängd olika användningsområden. Oavsett om du är ute efter en sil eller ett durkslag som är designat för att kunna stå framme på diskbänken eller en hopfällbar variant som sparar så mycket plats som möjligt vid förvaring hoppas vi att du hittar en modell som passar i vårt breda sortiment.

 

 

Populära varumärken