Durkslag

Hos KitchenTime hittar du en mängd olika durkslag i varierande modeller och material. För dig som anser att durkslag är ett skrymmande köksredskap har vi hopfällbara modeller som enkelt förvaras i kökslådan. Från Rosti Mepal kommer populära och slitstarka durkslag i melamin i snygg retrodesign som dessutom pryder kökshyllan mellan användningstillfällena.

Vi har även flera durkslag i rostfritt stål och andra material som enkelt rengörs i diskmaskinen efter att de används, så att du slipper tidskrävande handdisk varje gång du kokat pasta.

Vi har dessutom flera smidiga durkslag som är hopfällbart, och en del durkslag på fot som kan förvaras smidigt. Bland våra mest populära durkslag kan nämnas JosephJosephs praktiska durkslag med handtag samt Ib Laursens vackra, emaljerade durkslag som gör sig lika bra på köksbänken i form av fruktskål som vid avhällning av pastavattnet.

Våra durkslag finns i flera olika storlekar och modeller, så att de ska passa både utrymmet i köksskåpet samt sinken i köket! En durkslagssked är även ett trevligt redskap att kombinera med ditt durkslag då durkslagsskeden har en smidig skopa med hål där vatten kan rinna igenom. Vi har dessutom smidiga pastinsatser och sillock som gör det möjligt att integrera avhällningen i dina befintliga kokkärl för ännu smidigare hantering. 

 

Populära varumärken

Sortera: 40 / 55 produkter

Visar 40 av 55 artiklar