Passersilar

En passersil kan liksom sitt syskon durkslaget användas för att hälla av vatten när du kokat din råvara, och kan med fördel användas när du kokar mindre spannmål eller frön som exempelvis quinoa eller cous cous.

Populära produkter

Passersil Ø 8 cm, dubbelnät

Exxent

Passersil Ø 8 cm, dubbelnät

58 kr
Passersil Ø 20 cm, dubbelnät

Exxent

Passersil Ø 20 cm, dubbelnät

214 kr
Passersil Ø 10 cm, dubbelnät

Exxent

Passersil Ø 10 cm, dubbelnät

60 kr
Passersil Ø 16 cm, dubbelnät

Exxent

Passersil Ø 16 cm, dubbelnät

151 kr
Passerkvarn Ø19,8cm

Exxent

Passerkvarn Ø19,8cm

329 kr

Passersilar

En passersil är praktisk när du ska sylta och safta och vill undvika att få med bitar av frukt och bär. Passersilar är även behjälpliga när du tillreder puréer av olika slag och finns i modeller med praktiskt dubbelnät som gör att du kan få till en riktigt slät och fin puré. För dig som planerar att använda din passersil för beredning av puréer rekommenderar en rostfri passersil, eftersom en passersil som är rostfri kan diskas i diskmaskin efter användande.