Trådsilar

Här hittar du alla våra trådsilar i olika storlekar. Med en trådsil kan du enkelt sila exempelvis såser och buljonger eller skölja mindre bär eller frön som är för små för att kunna sköljas i ett vanligt durkslag.

De flesta av våra trådsilar är gjorda i rostfritt stål, vilket gör att de är enkla att rengöra och tål att diskas i maskin. I vårt sortiment hittar du trådsilar i olika storlek och form, så att du ska hitta en trådsil som passar just ditt behov. Välj mellan en grovmaskig sil, vilken passar bra för exempelvis avhällning, eller en finmaskig sil för användande vid tillredning av såser. I denna kategori hittar du även en klassisk chinoissil. En chinois är perfekt att använda till allt från silning av såser till att pudra florsocker över dina bakverk.

Här hittar du även en pipsil som passar utmärkt till att sila olika typer av fonder och såser. Flera av våra trådsilar kan du dessutom hänga upp mellan användningstillfällena tack vare de praktiskt designade handtagen. I denna kategori hittar du även skumskedar, vilka är perfekta när du vill skumma av saften du håller på att koka. En skumsil har samma användningsområde som en skumsked och du finner flera skumsilar här hos oss.

 

 

Populära varumärken

Sortera: 24 / 24 produkter