Stekkärl

Visar 40 av 1032 artiklar

Stekkärl

Stekkärl i kolstål har lika goda stekegenskaper som en gjutjärnspanna, den är dessutom lika hållbar. Maten släpper inte lika bra från ett stekkärl i kolstål som den gör i en teflonpanna. Kolstålspannor har ofta en tunn botten och kan därför inte värmas upp allt för hastigt.

Hos oss hittar du även flera olika traktörpannor. Dessa pannor har en lite högre kant än vanliga stekpannor och har ofta ett medföljande lock vilket gör att en traktörpanna passar utmärkt för både tillagning av grytor, såser och soppor.

För dig som gillar att grilla året om kan en grillpanna vara det du behöver när grillen står i förrådet. Grillpannor ger ränder på kött och kyckling likt en vanlig grill. Hos oss hittar du även stekgrytor där en del kan användas i ugn, vilket är en stor fördel om du ska tillaga en god gryta. 

För dig som istället fastnat för wook har vi flera smidiga wokpannor. De flesta wokpannor har en non-stick beläggning så som teflon, vilket gör dem lätta att rengöra.

I vårt sortiment hittar du även äggpanna och stekpannor med värmeresistent handtag, vilket gör dem smidiga att använda.  I vårt sortiment hittar du säkert en panna för dig, oavsett vilken spis eller råvara du tänkt använda! Ett stekkärl av god kvalitet kan med rätt hantering hålla i många, många år.