Plättlagg

Plättar och pannkakor är en god rätt som ligger oss varmt om hjärtat. Hur många av oss har inte sett Pippi Långstrump vända pannkakor genom att kasta upp dem i luften från sin stekpanna? Att vända pannkakor med en stekpanna är dock en konst som inte särskilt många av oss behärskar, och därför kan en plättlagg eller plättpanna komma väl till pass! Med en plättpanna blir plättarna lätta att vända och de blir dessutom färdiga på ett litet kick! 

En plättpanna, eller en plättlagg, är ett mycket uppskattat köksredskap i många hushåll. Med ett plättjärn kan du enkelt laga fina och jämna plättar, och plättpannan är det perfekta redskapet för att laga en lätt lunch, efterrätt eller ett mellanmål. Plättpannan brukar vara extra populär hos barnfamiljer då det går att grädda fler plättar åt gången och barnens lunch kan fixas enkelt och snabbt.

De flesta plättpannor är utformade för att du enkelt ska kunna grädda dina plättar så att de får en fin stekyta, och pannorna är dessutom enkla att rengöra. I denna kategori hittar du även munkjärn och blinipanna. En blinipanna är utmärkt för stekning av pannkaka eller ägg eftersom pannorna är små och smidiga, och vissa blinipannor har små och runda utgjutningar avsedda för ägg. Vi har även en munkpanna som gör att du enkelt kan tillaga dina alldeles egna munkar! 

 

Populära varumärken

Sortera: 36 / 36 produkter