Äggklockor

Äggklockor eller timers är oumbärliga hjälpredor i köket! Med hjälp av en äggklocka slipper du oroa dig för att maten ska brännas vid eller att brödet jäst för kort tid. Med en kökstimer behöver du inte längre stirra in genom ugnsluckan i tid och otid för att ta reda på om maten fått färg, utan du kan istället förlita dig på tidsangivelserna i recept eller anvisningar.

En kökstimer är både en snygg inredningsdetalj i köket och praktisk att ha nära till hands vid både bakning, matlagning och när du koka ägg. Flera av våra timers har smart fästfunktion, vilket gör att de enkelt kan sättas fast på kyldörren eller ugnsluckan.

Hos oss hittar du både digital och analog äggtimer i olika material och modeller. Just nu är en retroinspirerade äggklocka från Dulton mycket populär, våra timer clips från Bodum är även de mycket populära. Deras snygga design och färger piggar upp ditt kök och finns i både vägg- och bordsmodeller. Här hos oss hittar du dessutom både köksklocka och timglas som hjälper dig att hålla tiden. 

 

Populära varumärken

Sortera: 40 / 98 produkter

Visar 40 av 98 artiklar