Ugnsformar och Ramkiner

Här finner du alla olika typer av ugnsformar som vi har att erbjuda dig! Ungsformar kan behövas till många olika sorters maträtter och det är viktigt att använda ugnssäkra formar. Här hittar du även pajformar och ramekiner. Det är inte alla olika typer av tallrikar och grytor som kan användas vid ugnsmatlagning och därför kan införskaffning av en ugnssäker form vara en bra investering. Med ugnssäkra former kan du enkelt och smidigt ugnssteka exempelvis kyckling eller fläskfilé.

En ugnsform lämpar sig bra vid alla olika typer av maträtter som lagas i ugn så som fisk, lasagne, potatisgratäng och paj. Om du införskaffar en snygg ugnsform gör den sig väl vid bordet när det är dags för servering vilket är en fördel då det tar extra och onödig tid om du ska flytta över maten till ett uppläggningsfat.

Här hos oss finner du många olika typer av ugnsformar, både till storlek, form och färg. Vi har även flera olika modeller av ramekiner. Det finns både röda, vita, blå och blommönstrade ugnsformar, och självklart även formar i glas! 

Populära varumärken