Vattenkittlar

I denna kategori hittar du alla våra olika typer av vattenkittlar! En vattenkittel kokar snabbt upp ditt tévatten och du sparar egergi då du slipper använda din elektriska vattenkokare. En vattenkittel är en klassisk föregångare till vattenkokaren, men många av oss föredrar vattenkitteln framför vattenkokaren. Vi har flera snygga och trendiga vattenkittlar från kända varumärken såsom WMF, Alessi, Le Creuset och KitchenAid.

Vattenkittlarna finns i olika färger, både i Le Creusets stiltypiska volcanic, caribbian och cerise, men även i mer neutrala färger så som stål, koppar och svart. De flesta vattenkittlar har den typiska visslan som gör att den klassiska visslingen uppstår då vattnet kokar i kitteln. Flera av våra kittlar kan användas på alla olika värmekällor, även induktion. Det är dock viktigt att du läser igenom vad som gäller specifikt för den kittel som du väljer. Här hos oss hittar du även en klassisk kaffekittel eller kaffepanna med tättförslutande lock som gör att kaffets aromer bevaras till fullo. Kaffekitteln har även en pip med lock för smidig servering.

När vattenkokaren kom in på marknaden sågs vattenkitteln länge som något omodern och ineffektiv, men i och med bättre spisar och framför allt de nya induktionshällarna är många vattenkittlar numera lika snabba och energisnåla som vattenkokare! Med en bra vattenkittel som ersätter vattenkokaren slipper du dessutom ytterligare en apparat som kräver eluttag och sladdar i köket, och hållbarheten på en vattenkittel är vid rätt skötsel mycket lång. Vattenkitteln är dessutom en snygg och klassisk pjäs att ha framme i köket!

Populära varumärken

Sortera: 36 / 36 produkter