Erbjudande! Handla för över 2000 kr och få Vitvinsglas 4-pack på köpet! Gäller t.o.m. 27/5.

Varumärken A-B med populära produkter för ditt kök

I sortimentet hos oss på KitchenTime hittar du här en blandning av populära stora och små varumärken från olika länder som tillverkar kvalitativa köksprodukter av olika slag. Ett brett sortiment av köksredskap av högsta kvalitet i kombination med funktion, innovation och elegant, tidlös design finns bland märken som bland annat Alessi från Italien, som har tillverkat produkter sedan 1920 och har idag flera världskända köksprodukter. Du hittar även varumärken som inriktar sig mer på specifika områden med fokus på användarvänlighet och funktionalitet i klassisk design, däribland Appolia som tillverkar keramiska köksprodukter av hösta kvalitet som är designade och tekniskt utvecklade att användas för daglig matlagning och till bordsservering. Letar du efter porslinsprodukter som är klassiska eller med mer utsmyckade, konstnärliga teman finns bland annat märken som Ancàp, Björn Wiinblad och Arabia som har kända porslinsserier som är både klassiska, färgglada och med konstnärliga och detaljrika motiv.

Kända varumärken som gör olika typer av grillar och grilltillbehör är bland annat Barbecook som tillverkar kol- och gasolgrillar av högsta kvalitet i kombination med funktionalitet och stilren design. I vårt sortiment på KitchenTime hittar du även Big Green Egg som är en av världens största producenter av högkvalitativa grillar i keramik som kan användas året om vars tillagningssystem öppnar upp för fantastiska smaker och kulinariska möjligheter. Tillsammans med grillredskap kan du ge din grill olika egenskaper och göra både grillad, rökt och ugnsbakad mat.

För dig som är kaffeälskare finns kvalitativa och funktionella köksprodukter i klassisk och stilren design som passar in i de flesta kök från varumärken som Bodum med sin kända kaffepress, Bialetti som har fantastiska mockabryggare och Ascaso som tillverkar högkvalitativa espressomaskiner som kombinerar funktionalitet och snygg design, för att nämna några produkter ur dessa varumärkens stora kökssortiment. Köksmaskiner, mixers, köksassistenter och annan hushållselektronik som effektiviserar köksarbetet och förenklar din matlagning hittar du bland märken som Braun, Bosch, Bamix och Ankarsrum som har köksprodukter av mycket hög kvalitet med smarta lösningar i både modern och klassisk design. Klassiska barredskap eller andra köksrelaterade produkter som är perfekta presenter när du ska bort kan du finna bland varumärken som Bar Professional, Bar Craft, BoxinBag och Bercato.