AMT

Populära produkter

Visar 40 av 61 artiklar

AMT

AMT Gastroguss är tillverkare av högkvalitativa stekpannor i olika modeller. AMT har av tyska kockförbundet utnämnts till tillverkare av "världens bästa stekpannor": Det är ett löfte om kvalitet om något.

VISION- HÖG KVALITET
AMTs vision är att deras köksredskap ska vara precis det som deras kunder vill ha. AMT vill skapa en stekpanna för varje användningsområde med en snygg och stilren design. De vill skapa världens bästa stekpanna- vilket de redan har rykte om sig att ha lyckats med. Sedan AMTs start har de haft kontroll över alla delar i deras verksamhet, både tillverkning, distrubution och försäljning. Detta har gjort att de kunnat hålla en hög kvalitet hela vägen från produktmaterial till kontakt med deras konsumenter. Deras produkter håller en hög standard och flera av deras produkter har vunnit ett flertal priser. AMT mottog bland annat det tyska priset ”German Brand Award” och 2016 är de nu nominerade till priset ”German Design Award”. Enligt VKD, som är Tysklands största kockförening har AMT ”Världens bästa pannor”, vilket inte säger så lite om AMTs stekpannor.

BBQ

AMT har en kollektion med köksprodukter särskilt tillämpade för BBQ. Produkterna i denna kollektion har likt deras övriga produkter en hög kvalitet, samt non-stick effekt vilket ger den grillade maten den rätta BBQ- känslan. Med redskap från denna kollektion behöver fu endast steka köttet en gång på varderasida för att det ska bli perfekt genomstekt. Här kan du tillaga BBQ i världsklass helt enkelt!

OM PRODUKTERNA
Deras produkter som har en oböjbar bas , vilket gör att deras flathet bevaras, sätter AMT en 25 års garanti på. AMTs plasmabetäckta produkter är tålig och resistent. Dessa produkter lämpar sig särskilt väl i professionella kök där redskapen slits varje dag, vilket dessa produkter kan tåla. Samtliga av AMTs produkter kan även diskas i diskmaskin. AMT anser själva att det bästa sättet att rengöra deras produkter på är med användning av varmt vatten och diskmedel, men det kan vara skönt att veta att de går att diska i diskmaskin.