Appolia

Appolia

Appolia har funnits sedan 1930 och specialiserar sig på tillverkning av köksprodukter i keramik av hög kvalitet. Appolia erbjuder mångsidiga produkter för den dagliga matlagningen som är tekniskt utvecklade och designade för att både kunna användas vid matlagning och till bordsservering. Appolia skapar regelbundet kollektioner med nya färgskalor men bibehåller sin originalitet och personliga stil med fokus på användarvänlighet och funktionalitet. Produkterna tillverkade i keramik gör att maten hålls varm länge och dom blir inte så lätt repiga.

Appolia tillverkar bland annat kvalitativa ugnsformar med handtag på sidorna i en stilren, modern design och finns i olika trendiga färger! Formarna är utmärkta att använda för dina rätter i ugnen och passar perfekt både till matförberedelserna och servering. Formarna är avsedda för dagligt bruk och är både mycket tåliga och lätta att rengöra.
I sortimentet hittar du även stekbord och en gryta i modern färgkombination i svart med limegrönt lock i tidlös design. Grytan är även mycket snygg ställa fram på matbordet!