Erbjudande! Handla för över 2000 kr och få Vitvinsglas 4-pack på köpet! Gäller t.o.m. 27/5.

Ascaso

Espressomaskin Basic Svart

Ascaso

Espressomaskin Basic Svart

3 495 kr
Kaffekvarn i-1 Dark Black

Ascaso

Kaffekvarn i-1 Dark Black

2 860 kr

Ascaso

Ascaso grundades i Barcelona, Spanien 1962 av J. Ascaso som till en början specialiserade sig på tillverkning och distribuering av reservdelar till espressomaskiner. Idag har Ascaso två professionella divisioner där den ena är reservdelar till kaffemaskiner och den andra är egentillverkning av högkvalitativa kaffemaskiner och kaffekvarnar. Ascaso säljer sina produkter i mer än 70 länder världen över och fortsätter att expandera som tillverkare av espressomaskiner för hem och kontor med unik design, ny teknik och hög kvalitet med ledorden ”för kaffeälskare”. 
Ascaso gör professionella espressomaskiner både för hemmet och företaget samt restauranger och caféer som alla är designade och handgjorda i Barcelona. Under tillverkningen görs 25 kvalitetskontroller på alla maskiner.

ASCASO ESPRESSOMASKINER I STILREN, RETRO OCH MODERN DESIGN

 Ascaso Dream espressomaskin är en av företagets ikonprodukter, designad av Marc Aranyó och tillverkad förhand i Barcelona. Dream espressomaskin är gjord för hemmabruk och ger barista kvalitet hemma i snygg retro-design. Kaffemaskinen är gjord i aluminium och finns i flera klassiska färger. 

Ascaso Basic förenar de senaste trenderna och basmaterial. Kaffemaskinen har en modern design med professionella funktioner och är tillverkad i ABS plast med rostfritt spillgaller som passar i hemmet för daglig användning och gör utmärkt espresso.

Espressomaskinerna i Steel-serien är gjorda i 100% rostfritt stål och en är en hyllning till Ascaso fabriken i Barcelona. Med dess funktionalitet, stil och robusta design är det en riktigt professionell kaffemaskin för hemmabruk.

GEMENSAMMA FUNKTIONER:
Den höga kvaliteten på material och komponenter innebär bland annat att kaffemaskinerna snabbt kan nå arbetstemperatur för flera kaffekoppar i följd samt med två termostater som styr temperaturen och skyddar mot överhettning. Maskinerna har även minimal kalkuppbyggnad. 
Vattentanken är avtagbar för att lätt kunna rengöras och det är enkelt att kontrollera mängden vatten i tanken. Ovanpå kaffemaskinerna finns ett område som håller kopparna varma, så att kaffet inte förlorar temperatur när det hälls upp. 

KAFFEKVARNAR FRÅN ASCASO
I vårt sortiment hittar du espressokvarnar i flera varianter och storlekar från Ascaso. Modellerna i-mini, i1 och i2 kaffekvarnar i klassisk och stilren utformning är gjorda i aluminium och designade för att vara den perfekta matchningen till Ascaso kaffemaskiner för hemmabruk eller arbetsplatsen. Dessa kaffekvarnar har en steglös justerbar kaffemalningsgrad som ställs in utifrån vilken typ av kaffe som önskas. Kaffekvarnen i-Steel är gjord i 100% rostfritt stål med samma professionella funktioner och är en gedigen kvarn för både hemmet och arbetsplatsen som passar utmärkt tillsammans med kaffemaskinerna i stål. Alla kaffekvarnar är lätta att rengöra, vilket är en viktig uppgift även när du äger en bra kaffekvarn, där alla delar har lång hållbarhet och låga underhållningskostnader.