Bertazzoni

Bertazzoni


Grundaren Francesco och hans son Antonio grundade företaget i staden Guastalla i Emilia-Romagna i norra delen av Italien. Fransesco och hans son startade upp företaget med att tillverka braskaminer, som snabbt växte sig populära i hela Italien. Passionen för tekniken kring värme och fantastisk välsmakande mat gjorde beslutet enkelt, nästa steg var att tillverka spisar. Bertazzoni tillverkar eleganta och stilfulla spisar i många olika färger och storlekar, designade i världens mode-mekka - Milano.

INSPIRATION FRÅN ITALIEN

Italienare är kända för deras konstnärliga elegans och detta har Bertazzoni tagit till vara på vid utvecklingen av deras köksprodukter. Bertazzoni har tagit inspiration från Emilia Romagna som anses vara en av de främsta inom italiensk matlagning. Bertazzonis färgningsmetod är den samma som används för bilindustrin där färgerna appliceras genom dubbelskiktsbeläggning. Sluttouchen gör färgen hållbar och ger din Bertazzoniprodukt en modern touch.


BYGGD MED KUNSKAP OCH PASSION
Bertazzoni omfamnar arvet av god mat i regionen - de härliga råvaror såsom prosciutto di Parma, salami och mortadella och som läcker pasta, parmesanost och balsamvinäger. Det är anledningen till att människor runt om i världen som vet hur man lagar mat väljer att tillaga den på en Bertazzoni, byggd med passion och precision av människor som kan matlagning.

BERTAZZONI GREEN
Familjeföretaget har alltid förstått sambandet mellan sin verksamhet och miljön.
Det är därför de ser till att våra spisar, hällar och tillbehör är byggda så effektivt som möjligt med material som är återvinningsbara och inte är skadliga för miljön.