Erbjudande! Handla för över 2000 kr och få Vitvinsglas 4-pack på köpet! Gäller t.o.m. 27/5.

Köksprodukter C-D från välkända varumärken

På KitchenTime erbjuder vi välkända varumärken både med bredare sortiment och med mindre, mer specialiserade produktlinjer inom köksredskap. Varumärken med ett större sortiment av köksprodukter som hjälper dig att göra din matlagningsupplevelse både enklare roligare är varumärken som Chef’n. I deras breda sortimentet hittar du alla typer av köksredskap som gör matförberedelserna lättare. Köksprodukter som ger dig förutsättningar för att lyckas i köket med hjälp av högkvalitativa kok- och stekkärl som passar såväl professionella- som amatörkockar finns bland varumärken som de Buyer, Demeyere och Claus Holm som gör kvalitativa grytor och stekpannor i klassisk design. Du hittar även amerikanska Crock-Pot, en välkänd slow-cooker i olika modellen som du enkelt och energisnålt lagar mat i.
Hushållsmaskiner som både förenklar och effektiviserar ditt arbete i köket finns från varumärken som Centurion, Chef's Choice och Cloer. Bland dessa varumärken finns kvalitativa och funktionella elektriska köksapparater och kraftfulla köksassistenter i klassisk design.

Inom kaffebranschen hittar du här tillverkare av kvalitativa kaffebryggare, kaffemaskiner, espressomaskiner och produkter för köket som tilltalar den kräsna användaren när det gäller kvalitet, användarvänlighet och design, däribland varumärken som De'Longhi och C3. Andra varumärken som Compact Designs gör smarta espressomaskintillbehör och Caffè Mauro fokuserar på kaffeproduktion av högsta kvalitet.

Köksprodukter som ger lite extra färg i köket finns från varumärket Colourworks som gör tåliga köksredskap i härliga färger. Klassiska och innovativa köksprodukter som köksvågar och brödrostar i olika färger finns från kända Dulton och Dualit. Till det dukade bordet hittar du både servetter i snygga färger, glas och bestick i plast och andra tillbehör som behövs för att gör fint på matbordet både till fest och till vardags från bland annat Duni. Ett brett sortiment av serveringsprodukter och dryckestillbehör av god kvalitet till bra priser finns från Dorre och i glasväg som klassiska dricksglas och karaffer i god kvalitet hittar du från Deru och från Duralex i extra hållbart glas. Letar du efter glas med fina, konstnärliga motiv finns det i Carolina Gynnings serie med glas såsom vinglas, champagneglas och ölglas.