Chef´n

Populära produkter

SleekStor hopfällbart mått Ruccola

Chef'n

SleekStor hopfällbart mått Ruccola

235 kr
Kiwiverktyg

Chef'n

Kiwiverktyg

59 kr

Chef´n

Chef'n strävar efter att göra din matlagningsupplevelse roligare och enklare. Med över 250 patent har Chef'n redan lyckats ta fram ett stort antal produkter som hjälper dig att bli en bättre kock! Företaget har sedan början på 90-talet, från kontoret i Seattle identifierat problem med matförberedelserna- och sett till att lösa dem!

HISTORIA

Chef´n grundades av David Holcomb som lanserade sin första uppfinning 1982, nämligen vitlökshackaren. David ansåg att köksprodukter borde vara smartare, lättare och samtidigt roliga. Vitlökshackaren var ett rörformat redskap som kunde pressa vitlök. Sedan Chef´ns första vitlökshackare har företaget haft en snabb framväxt där deras grund är passion för innovation vad gäller deras produkter, verksamheter och personal. Entreprenörsandan som David förde med sig in i företaget har resulterat i kreativitet både vad gäller Chef´ns designer och deras affärsområden. Chef´n ligger fortfarande i framkant vad gäller innovation och har vunnit flera olika priser för bland annat deras designer, men även pris för ”bästa arbetsplats”. Chef´n har även lanserat flera andra märken som till exempel Vibe och Lab921. 

TASTEFUL INGENUITY


Chef´ns slogan syftar till att de skapar snygga, påhittiga och smarta lösningar för köket i form av köksprodukter. De skapar roliga köksredskap och apparater genom att tänka ”outside-the-box”. Chef´n är ett växande företag med fler än 250 patent med ett enda uppdrag; att skapa bättre apparater och redskap för att förenkla matlagningen. 

POPULÄRA PRODUKTER


Den populäraste produkten av Chef´ns produkter här hos oss på KitchenTime är en vitlökshackare- vilket var deras första innovation! Annars är deras populäraste produkter internationellt sett PepperBall, salt & pepparkvarnar, deras rotfruktskalare, och ett ihopfällbart durkslag. Alla deras populära produkter ger smarta lösningar på hur man kan förenkla arbetet i köket, vilket kan vara guld värt då vi kan lägga sin dyrbara tid på något annat än att försöka skrubba rent sina fingrar från illaluktande vitlök- istället kan vi använda Chef´ns smarta vitlökshackare och bli kvitt problemet! 

DEN MYSTISKA KANINSYMBOLEN


Nästan samtliga modeller och designer av Salt & pepparkvarnar som Chef´´n säljer har formen av ett kaninhuvud. De beskriver inte någonstans vad denna symbol kan tänkas betyda, eller varför de har valt just en kanin som symbol. Enligt den kinesiska zodiaken är kaninen det mest gynnsamma tecknet och de personer som är födda i kaninens år ska ha stor makt. Vissa tror att olika totemdjur har olika betydelser och enligt denna tro står kaninen för att man bär på rädsla och de som funnit sig själva andligt har kunskap om att rädslan är vår största fiende. Rädslan kan bara mötas, inte bekämpas, och för att nå vårt inre måste vi stå upp mot vår rädsla. Kanske att Chef´n menar att de mött rädslan att misslyckas genom att lansera innovationer- som sedan blev otroligt populära! Kanske måste man våga för att vinna! Det kan förstås vara så att kaninen helt enkelt inte har någon vidare betydelse - vad tror du?