Continenta

Populära produkter

Kampanj
Skärbräda med 3 bleck 48x32 cm

Continenta

Skärbräda med 3 bleck 48x32 cm

1 595 kr
1 579 kr

Continenta

Continenta är ett tyskt företag som grundades redan 1977. Grundtanken med företaget har alltid varit att skapa produkter med fantastisk design och minst lika bra funktionalitet. Deras produkter har blivit väldigt framgångsrika inom detaljhandeln och säljs idag i flera olika länder världen över. Deras produktsortiment består av vackra funktionella redskap till köket såsom deras skärbrädor som dom är väldigt kända för. De har med hjälp av rätt design och fantastiska träslag skapat skärbrädor som är ljuvliga i designen, som är stabila och som dessutom är enkla att skära på. Varken skärbrädan eller kniven tar skada vid användning av deras skärbrädor vilket är någonting som är ytterst uppskattat.

Miljötänk

Trädslagen de använder sig av är noga utvalda och kommer alla från hållbara källor. Även oljan dem använder sig av är noga utvald för att trädet ska bevaras så vackert som det är och för att den bakteriella floran på deras produkter ska hålla sig borta. Varje del av produktionen är under strikt kontroll för att kunderna alltid ska få det bästa och endast bli erbjudna det bästa. Continenta ser väldigt högt på sitt varumärke och är stolta över det som dom gör och det är också därför som dom i alla steg är ytterst noggranna.


Varje produkt som Continenta skapar utstrålar elegans och engagemang. Varje liten detalj och form är noga genomtänkt både för designens och funktionalitetens skull. Ingen tanke lämnas borta och varje idé arbetas noga igenom. Varje produkt utstrålar också en naturlig känsla. De vackra träslagen blir rofyllda detaljer som verkligen kan skapa en helhet i köket. Och visst är det härligt att produkterna utstrålar naturens behag eftersom att Continenta också är noga med att ha naturen i åtanke när dem skapar alla sina olika produkter. Där träden de använder sig av finns, där försöker de också alltid skapa produkterna. Allt för miljön och enkelhetens skull. Inget annat kan man säga än att Continentas produkter verkligen är av oerhört hög kvalitet med design som ger det lilla extra.