de Buyer

Populära produkter

Prima Matera Gryta i koppar med lock

De Buyer

Prima Matera Gryta i koppar med lock

7 695 kr
Choc Stekpanna Non Stick

De Buyer

Choc Stekpanna Non Stick

899 kr
Stekpanna utan handtag

De Buyer

Stekpanna utan handtag

699 kr

de Buyer

de Buyer är ett klassiskt franskt varumärke grundat redan 1830 som producerar högkvalitativa kok- & stekkärl samt köksredskap i både klassisk och modern design. de Buyers köksprodukter är populära hos såväl professionella- som amatörkockar. de Buyer är ett familjeföretag som grundades redan 1830 och har sin bas i Vosges i nordöstra Frankrike. Varumärket producerar köksprodukter och bakartiklar för allt från kräsna amatörer till professionella kockar och restauranger. Tack vare mer än 180 års erfarenhet av metalltillverkning erbjuder företaget idag över 2000 produkter som exporteras till mer än 95 länder världen över. de Buyer utvecklar ständigt nya produkter och företaget har belönats med det ärorika priset ”Entreprise du Patrimoine Vivant” från den franska staten för skapandet av ett levande industriellt arv. Företaget samarbetar också med flera välrenommerade kockskolor som l’Institut Paul Bocuse, l’Ecole Nationale de la Pâtisserie, l’Ecole de Cuisine Alain Ducasse och l’Ecole Ferrandi.

de Buyers serier


Affinity-serien innehåller högkvalitativa kok- och stekkärl i rostfritt stål med ergonomiska handtag. Grytorna och pannorna har en kärna av aluminium för snabb och jämn värmefördelning, och är perfekt för snabb stekning av exempelvis kött och grönsaker. Affinity-serien kan användas på alla typer av värmekällor och kan dessutom diskas i maskin.


Carbone Plus-serien är gjord i högkvalitativt kolstål och har härdade stålhandtag, vilket gör att den kan användas på alla värmekällor inklusive induktion. Seriens produkter bara blir bättre ju mer de används! Carbone Plus är en serie som används av professionella kockar och saknar rostskydd. Normalt har denna serie bara ytrost som kan putsas bort med lite varmvatten och en Scotch-Brite, så det är inget att oroas över om så är fallet när din panna levereras.

de Buyers serie Choc Resto induktion har induktionsbotten och är gjord i tåligt aluminium med 5 lager PFOA-fri non stick-beläggning. Pannorna i serien har handtag i härdat stål och kan användas på alla typer av värmekällor inklusive induktion. Tack vare non stick-beläggningen kan du laga mat utan att oroa dig för att den ska bränna fast i pannan! Tänk på att aldrig värma upp pannan på maxvärme för att undvika att skada beläggningen. Serien finns även utan induktionsbotten, då under namnet Choc.

Serien Blue Force är gjord i värmebehandlat stål som därför blivit blåfärgat och glänsande och passar extra bra för traditionell matlagning. Pannorna är mycket tåliga och passar bra för matlagning på medelhög värme. Pannorna kan användas på alla typer av värmekällor inklusive induktion.
de Buyers serie Milady är gjord i högkvalitativt AISI 304 rostfritt stål och har sandwich-botten, vilket innebär att produkterna har en aluminiumkärna som gör att värmefördelningen blir jämn och snabb. Kastrullerna och pannorna kan användas på alla värmekällor inklusive induktion, och kan dessutom diskas i maskin. Handtagen är ergonomiskt utformade med bekväma urgröpningar för fingrarna.

Den kanske mest populära serien från de Buyer är den högkvalitativa Mineral B-serien som är gjord i kolstål och har handtag gjorda i extra starkt, härdat stål. Pannorna är behandlade med organiskt bivax, och kan användas på alla värmekällor inklusive induktion.

Den snygga och högkvalitativa Mont Bleu-serien från de Buyer är gjord i rostfritt stål och har sandwichbotten med en kärna i aluminium, vilket gör att pannorna och grytorna har utmärkt och snabb värmefördelning. Handtagen är formade efter Eiffeltornet, vilket gör att de får unik design som minner om det franska ursprunget. Produkterna finns i flera olika storlekar och kan användas på alla typer av värmekällor inklusive induktion.

Den mycket eleganta och lyxiga serien Prima Matera i koppar med insida i rostfritt stål har magnetisk bottenplatta vilken gör att den kan användas på alla spishällar inklusive induktionshäll. Produkterna finns i flera olika storlekar och passar perfekt för all form av stekning. Denna serie passar den som varken vill tumma på kvalitet eller utseende!