Demeyere

Visar 40 av 46 artiklar

Demeyere

Med en stekpanna eller kastrull från Demeyere har du alla förutsättningar för att nå toppresultat i köket. Belgiska Demeyere har sedan starten 1908 fokuserat på kok- och stekkärl i rostfritt stål av högsta kvalitet som passar såväl proffs- som hemmakocken. Genom att anpassa tekniken till varje enskild produkts användningsområde kan de erbjuda toppkvalitet inom flera områden. 

ELEGANTA KÖKSREDSKAP FÖR VARJE TILLFÄLLE

Här på KitchenTime finner du ett brett sortiment av Demeyeres kvalitativa grytor, kastruller och pannor. Demeyere erbjuder produkter med avancerad teknik och stilfull design och strävar efter att leverera produkter som är hållbara, säkra och användarvänliga med hög prestanda. Företaget specialiserar sig genom att anpassa både teknik och material till varje typ av köksprodukt som ger en både unik och exklusiv matlagningsupplevelse! Inom tekniken ligger Demeyere i framkant och varje produkt tas fram efter analys av hur den typiska tillagningsprocessen ser ut med hjälp av både kockar och ingenjörer.

De flesta av Demeyeres produkter är tillverkade i den patenterade legeringen Silvinox som gör kärlen mycket enkla att rengöra och väldigt hållbara. En annan teknisk innovation från Demeyere är 7-Ply Material. 7-Ply Material är en unik uppbyggnad av bottnarna i sju lager för att ge både den bästa värmehållningen och stekegenskaperna. Alla Demeyeres kärl fungerar även på induktionshäll.Den höga kvaliteten yttrar sig inte enbart i resultat på matbordet, utan även i hur lätta kärlen är att rengöra och hur länge de håller. Därför kan Demeyere erbjuda 30 års garanti (10 år till proffskök) mot tillverkningsfel. På grund av sina unika egenskaper är Demeyeres produkter vanligt förekommande i proffskök och matlagningstävlingar.