Duni

Populära produkter

Gaffel 18 cm Bio 10 st

Duni

Gaffel 18 cm Bio 10 st

25 kr
Kniv 18 cm Bio 10 st

Duni

Kniv 18 cm Bio 10 st

25 kr
Matsked 18 cm Bio 10 st

Duni

Matsked 18 cm Bio 10 st

29 kr
Plastbägare Colorix 20 cl Blå 40-pack

Duni

Plastbägare Colorix 20 cl Blå 40-pack

25 kr
Plastbägare Colorix 20 cl Grön 40-pack

Duni

Plastbägare Colorix 20 cl Grön 40-pack

24 kr
Matsked Flair 10 st

Duni

Matsked Flair 10 st

30 kr

Duni

Duni erbjuder inspirerande och nyskapande produkter av hög kvalitet för dukning och servering både till vardags och fest, för hem och företag. Svenska Duni erbjuder kreativa koncept för alla dukade bord som servetter, dukar, ljus, glas, tallrikar och bestick för att skapa en god måltidsstämning. En bägare i vaxat papper var den första produkten som Duni började att tillverka 1949. I slutet av 50-talet kom företaget ut på den internationella marknaden och idag är Duni en ledande leverantör inom sitt produktområde. Här på KitchenTime hittar du ett stort utbud av produkter för dukning från Duni som kvalitativa servetter i vackra färger och mönster för alla säsonger och högtider, blockljus i olika färger, fina papperstallrikar, plastglas och engångsbestick i elegant och praktisk design. Dunis produkter är utmärka för att höja upplevelsen till din vardagsdukning, middagsbordet och när du ska duka för fest! 

DUNIS HISTORIA


1949 lanserades Dunis första produkt, plissébägaren som var i vaxat papper. Plissébägaren uppfanns kring 1914 då en doktor från Texas stoppade en flicka från att dricka vatten från samma glas som en tbc-smittad person. Han gav henne därför en bägare som han själv hade tillverkat av papper, vilket blev plissébägarens födelse. Företaget gjorde sig först kända som svensk tillverkare av pappersbägare och servetter men började redan i slutet av 1950-talet att arbeta internationellt och de expanderade snabbt till marknader både i USA, Tyskland och Västeuropa. Idag står Duni för smarta lösningar för produkter till take-away och dukning som säljs över hela världen. 

DUNIS VISION


Dunis vision är att ständigt expandera och bli världsledande när det kommer till kreativa take-away-produkter och andra innovativa produkter för att duka ett bord. De vill bidra med ett ”goodfoodmood” vid varje måltidstillfälle. Duni anser sig inte enbart vara en leverantör av dukar, ljus, servetter, tallrickar med mera. De anser att det är minst lika viktigt att de lyckas leverera spänning, inspiration och förväntan och i kombination kan detta bidra till en härlig måltid!.