Electrolux

Visar 40 av 69 artiklar

Electrolux

Electrolux är en av världens ledande tillverkare av hushållsmaskiner och vitvaruprodukter för professionell användning. Idag säljs Electrolux produkter i över 150 länder. För att möta konsumentens verkliga behov fokuserar Electrolux på innovativa produkter designade med omtanke. Electrolux erbjuder köksprodukter för hushåll och företag med nya funktioner som kontinuerligt utvecklas och underlättar både förvaring och diskning. Hänsyn tas även till kökstrender som produkter med låg vatten- och energiförbrukning som lätt kan återvinnas. Ett av Electrolux målsättningar är att utveckla mer tillgängliga, resurseffektiva och smarta lösningar som möter människors behov och förbättrar vardagen som även bidrar till en mer hållbar utveckling med hänsyn till den globala miljön. 

ETT BRETT SORTIMENT AV PRODUKTER FÖR KÖK & HUSHÅLL

Electrolux har varit verksamma sedan 1919 och har sitt huvudkontor i Stockholm, Sverige. Deras framgång grundas i att vara nära konsumenterna och att produkterna harmoniserar med filosofin att det ska vara bekvämt, enkelt och roligt att använda hemma. Axel Wenner-Gren, grundaren av Electrolux, lade vikt vid passion för innovation, fokus på kunden och strävan efter resultat, som än idag ligger till grund för de värderingar Electrolux verksamhet arbetar med. 

Electrolux lanserade sin första dammsugare för över 90 år sedan där den ständiga utmaningen ligger i att kombinera utmärkt lutflöde och prestanda samt en lättanvänd och följsam dammsugare som också är tyst. Med Electrolux dammsugare UltraOne har dessa egenskaper lyckats kombineras och den har även vunnit bäst i test i flera länder. Electrolux lägger såväl vikt vid estetiskt tilltalande utseende på dammsugare och Wenner-Gren såg även betydelsen i att utforma eleganta hushållsprodukter för att göra dom mer attraktiva. Electrolux har också utvecklat en sladdlös dammsugare som passar den som vill ha sin dammsugare lättillgänglig, den är så pass elegant att den kan stå framme, perfekt att ha i köket!

Electrolux erbjuder innovativa och hållbara lösningar för både företag och hushåll med alltifrån dammsugare, luftrenare och kylskåp till köksapparater med väl genomtänkt design. Produkterna är utformade i nära samarbete med professionella användare och med djup konsumentinsikt. I Electrolux sortiment på KitchenTime finner du populära dammsugare och flera olika köksprodukter som köksmaskiner i snygga färger, vattenkokare och kaffebryggare i kvalitativa, hållbara material som gör livet och matlagningen både lättare och roligare och som harmoniserar med övriga produkter i köket.