Ethimo

Ethimo är ett italienskt företag som producerar utemöbler av hög kvalitet med färger inspirerade av Medelhavet. Målet för Ethimo är att skapa en bekväm avslappnad utemiljö med sofistikerade och lyxiga möbler.

Elite sunbed

Ethimo

Elite sunbed

4 755 kr
Notting hill bänk

Ethimo

Notting hill bänk

7 295 kr
Oasi blomlåda – Vit

Ethimo

Oasi blomlåda – Vit

3 895 kr

Ethimo

Med produkter från Ethimo kan du inreda en mysig uteplats med härliga solsängar och ett matchande parasoll tillsammans med en matplats som kan innehålla både soffa och stolar. Fullända den härliga platsen med en hammock där du kan ligga och drömma om Medelhavet.

Ethimo är ett miljömedvetet företag och deras möbler tillverkas i teak som odlats ekologiskt i Thailand och deras produkter av metall består av icke-toxiskt behandlat stål och aluminium. Utbudet av utemöbler är samlade i olika kollektioner tillsammans med diverse tillbehör och de är alla av hållbar kvalitet. I sortimentet från Ethimo finns även blomkrukor samt stora blomlådor för den som vill ha en grön oas på sin uteplats. Det finns något för alla som vill ha en mysig och inbjudande terrass. Du kan köpa en hel loungedel med tak av tyg som du kan fylla med kuddar och filtar för mysiga sommarkvällar. För dig som vill ha en fin matplats på terrassen finns det massor av olika stolar, soffor och matbord att välja mellan. Om du älskar sol finns det härliga solsängar med mjuka dynor. Alla möbler finns i färger som kan matchas med varandra och som tillsammans ger ett elegant intryck.

Ethimo producerar en stor samling möbler i olika former och färger inspirerade av Medelhavet och naturen. Alla produkter är av miljövänligt, hållbart material och det är erfarna designers som står bakom dessa vackra skapelser. Ethimo har kollektioner som innehåller allt du behöver för att skapa en naturlig, elegant uteplats och trädgård. Företaget eftersträvar att du ska ha det bekvämt och avslappnat i en varm och vacker miljö i ditt eget paradis.