Excel

Populära produkter

Kaffekopp Peach/Orange Liten

Excel

Kaffekopp Peach/Orange Liten

89 kr
Kaffekopp Cream Liten

Excel

Kaffekopp Cream Liten

89 kr
Kaffekopp Puderbrun Liten

Excel

Kaffekopp Puderbrun Liten

89 kr
Kaffekopp Olivgrön Liten

Excel

Kaffekopp Olivgrön Liten

89 kr
Kaffekopp Guld Mellan

Excel

Kaffekopp Guld Mellan

99 kr

Excel

Sedan 2012, med Johanna Lissvall som designchef, har Excel designat föremål med grafiska siluetter och spännande kombinationer av material. VD:n för Excel har själv utfromat Frukt på hjul samt Spiral Bowl, vilka idag räknas som Excels designklassiker. Excel erbjuder produkter med ett tydligt uttryck och en tidlös enkelhet, produkter som de själva saknar på marknaden.

HISTORIA


Excels resa började genom att de blev distributörer för stora internationella varumärken vilket gjorde att de hade möjlighet att dela med sig av sina unika och vågade designer i hela Scandinavien. 2012 började en ny resa för företaget då det var dags för en förändring. Det var då som Johanna Lissvall anställdes som designchef. År 2015 hade företaget flera framgångsrika kollektioner och fler kommer det att bli i framtiden. 

TYPISKA STILDRAG


Excel arbetar mot en designvision som kommit till med hjälp av Johanna Lissvall. Designvisionen innebär att Excel vill skapa produkter som utstrålar nya och innovativa kombination av material i kombination med grafiska siluetter. Excells vill även att deras produkter ska ha en tidlös design skapad med en kombination av intuition, nyfikenhet och förståelse för hur folk kan använda och uppskatta deras design.

VISION


Excel vill skapa ny design som bidrar någonting till marknaden, deras design ska fylla ett behov av något som saknas på marknaden. Excels produkter har både en snygg design samtidigt som de vill behålla produkternas funktionalitet.