Fabbian

Fabbian designar och producerar ett stort utbud av olika sorters belysning som idag finns över hela världen. Produkterna från Fabbian är av hög kvalité och lamporna är tillverkade i en smakfull design.

Crio Ø57 taklampa

Fabbian

Crio Ø57 taklampa

21 895 kr
Beluga 3 vägg/taklampa

Fabbian

Beluga 3 vägg/taklampa

5 910 kr

Fabbian

Låt lampor från Fabbian lysa upp ditt hem och ditt hus kommer att bli vackrare. Du kan köpa lampor till alla rum och genom att ge rummet ett annat slags sken kommer det att se ut som nytt. Helt upplyst eller ett milt mysigt sken - valet är ditt.

Vårt stora utbud från Fabbian gör att du kan köpa alla möjliga sorts lampor. Fabbian har en mängd olika taklampor så som plafonder, taklampa i pendel, spotlights och framför allt finns det taklampor i en design som står ut i mängden; de kan vara fyrkantiga, spirallampor eller lampor i form av ett rör som fästs från taket. Fabbian har också lampor som fästs på väggen, vilket är ett bra sätt att lysa upp en mörk hall eller korridor. Till vardagsrummet finns det snygga golvlampor och mysiga bordslampor. För ditt badrum finns det taklampor som liknar diamanter och som tillför rummet en lyxig touch. Du kan även utrusta din uteplats och trädgård med belysning från Fabbian. I sortimentet ingår spotlights som fälls in i väggen eller i golvet och det finns även läckra golvlampor. Gemensamt för produkterna är att de är trendiga, innovativa och alltid utrustade med den senaste tekniken på marknaden.

Hos oss finner du ett stort utbud av olika slags lampor från Fabbian som passar in i varje rum i ditt hem, och varumärkets belysning fungerar även lika bra på arbetsplatsen. Produkter från italienska Fabbian är säkra, hållbara och designade i en unik formgivning. Hos oss kan alla hitta en eller flera lampor som passar in i respektive inredningsstil och som höjer känslan av en vacker och smakfullt belyst bostad.