Fissler

Visar 40 av 58 artiklar

Fissler

Fissler är ett tyskt företag som är känt världen över för sina högkvalitativa köksredskap och är ett av världens ledande varumärken inom sitt område. Fissler har funnits sedan 1845 och tillverkar köksprodukter som stekpannor, grytor och kastruller i klassisk utformning i kombination med användarvänlighet, funktion och design som anpassas efter användarens behov. 

OM FISSLERS KÖKSREDSKAP OCH FUNKTIONER 

Fisslers kvalitativa köksredskap både underlättar och gör din matlagning roligare. Stekpannor och grytor gjorda i rostfritt stål passar alla typer av spishällar och har ergonomiska handtag som är värmeskyddande. Fisslers stekpannor används bland proffskockar och har även energisparande egenskaper som CookStar botten som fungerar på alla hällar, även induktion.

Stekpannorna i produktlinjen Crispy i rostfritt stål är utmärkta för snabb bryning och kan värmas till en hög temperatur. Dessa pannor är därför perfekta för stekning av kött som kan ge köttet en fin stekyta och en saftig insida. Stekpannorna Crispy Steelux är mycket lämpliga för stekning med låg fetthalt och grilleffekt. Pannorna fördelar värmen jämnt och kan användas på alla spistyper. Det finns även en måttskala i pannorna som gör att du kan ha kontroll på vätskenivån, exempelvis när du gör såser. Stekpannorna har greppvänligt handtag som skyddar mot värme.

Serien Original Pro från Fissler innehåller grytor med lock, stekpannor och kastruller med extra tjockt stål av högsta kvalitet. Redskapen är mycket tåliga, enkla att rengöra och kan användas i ugn och diskmaskin. I Original Pro serien finns även en wokpanna i kvalitativt stål. Grytor, stekpannor och wokpannan har också en måttskala på insidan vilken underlättar din matlagning. Original Pro serien är en utmärkt basutrustning av köksredskap i kvalitativt rostfritt stål och tidlös design. Alla pannor har en energisparande CookStar botten som fungerar på alla spishällar. 


Fissler sätter nya kökstrender med sina innovativa och kvalitativa köksprodukter och gör tiden i köket både lättare och roligare!