Få dina produkter innan jul! Beställ senast den 20/12 kl 12.00 för lagervaror med 1-3 dagars leveranstid. Läs mer.Beställ senast den 21/12 kl 15.00 med Instabox och Budbee (gäller vissa städer).

Guzzini

Latina Spaghettiburk 1,5L

Guzzini

Latina Spaghettiburk 1,5L

240 kr
Vintage Skål Ø 20 cm/1 liter

Guzzini

Vintage Skål Ø 20 cm/1 liter

86 kr
Happy Hour Låg Tumbler

Guzzini

Happy Hour Låg Tumbler

26 kr

Guzzini

Enrico Guzzini la grunden 1912, det stora lyftet kom två decennier senare när plexiglas började användas till hushållsprodukter. Kärnan i verksamheten är att utveckla nytt i olika plastmaterial där form och funktion möts. Guzzinis produkter finns idag i över 85 länder, trots detta sker all tillverkning i fabriken i italienska Marché-regionen. Här är framsteg inom design lika viktigt som minimering av det ekologiska avtrycket. Investeringar i en modern anläggning med effektiva reningssystemen och solceller på taket sänker energiåtgången. Den termoplast Guzzini använder har lång hållbarhet, går att hetta upp och forma om. Väl tillverkad kan den användas på nytt, gång på gång.

Som få andra, har Guzzini konstruerat, reformerat, förändrat och uppfunnit prisbelönta köksredskap för att göra varje dag roligare och enklare. En rad världskända gästdesigners har gjort framgångsrika samarbeten, som bl a Sottesass, Antonio Citterio, Ross Lovegrove och Karim Rashid. Flera produkter finns att se på Museum of Modern Art i New York och Victoria & Albert Museum i London.