Populära varumärken H-J som erbjuder allt för ditt kök

Bland dessa kända varumärken H-J, hittar du köksprodukter med både större och mindre sortiment. Joseph Joseph har ett brett sortiment av köksredskap som förenklar arbetet i köket och samtidigt har en lekfull och rolig design med klara färger. Varumärket är välkänt för en utmärkt kombination av form och funktion. Även Judge fokuserar på ett bredare sortiment som tillverkar prisvärda redskap för ditt kök. Den kända kocken Jamie Oliver har även skapat en produktlinje med funktionella och ekovänliga matlagningsprodukter i rustik design som du hittar på KitchenTime, i sortimentet finns allt från ugnsformar till kockknivar och redskapskit.
Varumärken som erbjuder stek- och kokkärl är bland annat Hackman, som är en av de största innovatörerna inom köksredskap och var bland annat först med att lansera stekpannor med keramisk beläggning. Ett annat varumärke med mer specialiserat produktutbud är John Boos som är kända världen över för sina rejäla och kvalitativa skärbrädor i massivt lönnträ. Skärbrädorna finns i olika tjocklekar och storlekar och passar lika bra för proffskockar som för hemmakockarna. 

Inom inredning och produkter för hemmet finns svenska Himla som erbjuder fina textilier i olika färger och former som är gjorda i naturmaterial, främst linne såsom bordsdukar och servetter i linne. För barnens rum och kök finns det svenska varumärken Jabadabado som erbjuder ett färgglatt produktsortiment av leksaker, inredning och presenter för barn.
Till det dukade bordet hittar du även här varumärket Iittala från Finland som tillverkar tidlösa produkter i glas som dricksglas, vinglas, tallrikar, lyktor och vaser i snygg, klassisk design. Italienska Italesse är en annan glastillverkare med fokus på kvalitet och design och som främst är kända för sina vackra champagneglas.