Hamilton Beach

Hamilton Beach

Hamilton Beach® är företaget som är känt för sina innovativa lösningar för hushållsmaskiner. Företagets tanke är att representera alla gånger du själv ställt dig frågan ”Varför tänkte jag inte på det?”. Produkter för att göra ditt liv lite enklare.
Hamilton Beach® har tillverkat produkter för både hem och kommersiellt bruk i över 100 år. Slitstarka produkter, genomtänkt design och överlägsen kundservice har gjort Hamilton Beach® till den marknadsledande tillverkaren av små elektriska apparater i USA. Med hjälp av Good Thinking® vill vi göra din dag lite enklare, mer kreativ och mer välsmakande. 

Good Thinking® representerar alla tillfällen då du ställt dig frågan "Varför tänkte jag inte på det?". En gammal fråga formulerad ur vardagshändelser som vi alla varit med om. Vi vet hur kaffet smakar när kannan stått orörd i timmar. Vi har gjort rent baksätet från spilld mat - och anlänt tomhänta till knytkalaset som resultat. Så vi löser dessa vardagsproblem genom att tänka nytt. Med hjälp av forskning och erfarenheter hittas den bästa lösningen, vi älskar att lösa irriterande problem och hoppas det gör ditt liv enklare. Det är . . . Good Thinking®