Heatlight

Heatlight

Heatlight infravärmare ger dig som använda det absolut senaste och bästa inom infravärme. Kortvågsvärme med omedelbar och direktverkande värmekomfort. Glöm traditionella kolfibervärmare som värmer upp luften med lång uppvärmningstid samt låg verkningsgrad.

Tillsammans med produkternas övriga egenskaper som konstruktion, design och teknisk innovation. Låg energiförbrukning och hög kvalitet tillhör produkterna det absolut bästa som erbjuds på marknaden och detta till ett pris som ingen liknande produkt med dessa egenskaper erbjuder.

Den populära HLW-serien passar perfekt för användning på uteplatser eller altaner där du ställer krav på en snygg design, ett naturligt sken, samtidigt som den tål utomhusanvändning och en direktverkande värmekomfort.
Tack vare den höga IP-klassningen (IP55) klarar HLW-värmarna av att monteras utomhus, alltså behöver dem inte monteras inomhus eller under tak. De flesta av HLW-värmarna erbjuder NDA-lampor, vilka till skillnad från många andra värmare på marknaden som har guldlampor, ger ett behagligt och naturligt varmt ljussken, vilket gör att du slipper det röda skenet.

1367