Jupiter

Tillbehör till Grönsakshackare- Fin Rivjärnscylinder

Jupiter

Tillbehör till Grönsakshackare- Fin Rivjärnscylinder

259 kr
Tillbehör till Grönsakshackare- Juliennecylinder

Jupiter

Tillbehör till Grönsakshackare- Juliennecylinder

227 kr

Jupiter

Jupiter producerar köksmaskiner och alla tänkbara tillbehör till dessa för exempelvis korvstoppning, bärjuice och för bakning av småkakor. Dessutom producerar de tillbehör för KitchenAid-köksmaskiner.

HISTORIA
Jupiter grundades redan 1921 och har sitt huvudkontor i Wernau nära Stuttgart. Företagets fokus har sedan dess start legat på produkter som bryter ner eller behandlar livsmedel, oavsett om det så sker för hand eller med hjälp av en elektrisk maskin. Det hela började med traditionella köttkvarnar och företaget har sedan dess utvecklat deras produktsortiment. Idag innehåller Jupiters sortiment även moderna allround-köksmaskiner och juicemaskiner. I över 90 år har företaget utvecklats och innovationer har lanserats på marknaden.

HÄLSA & MILJÖ
Jupiters grundvärdering är att hälsa är något av det viktigaste som vi borde värna om. För att få en bra hälsa är nyckeln en hälsosam diet. Ingredienserna spelar förstås stor roll, men även de köksredskap som tillagar maten. Därför arbetar Jupiter för att skapa produkter som utvinner det bästa ur råvaror och livsmedel. Jupiter ger alla deras köpare en garanti på att det tio år efter köp finns tillgängliga reservdelar till produkten, vilket kan vara bra att veta om du skulle tappa bort eller råka ha sönder en del av din Jupiter-maskin. Med innovativ teknologi skapas Jupiters produkter och köksmaskiner. Oavsett om du lagar asiatisk mat, svensk mat, LCHF, eller någon annan typ av mat så är det viktigt att du använder en bra köksmaskin. Jupiters maskiner sparar energi, underlättar matlagningsmoment och är dessutom enkla att rengöra.

ANDREA SCHIRMAIER-HUBERS
Andrea Schirmaier-Hubers är Jupiters ansikte utåt och andrea har en världsmästartitel inom konfektyr och konditori. Hon har även varit med i den tyska versionen av ”The Great British Bakery” och Andrea delar Jupiters värderingar och vet vad tradition innebär då hon lever för bakning och matlagningskonst. Med sina utsökta recept visar hon dessutom att fräsch mat och moderna bakverk inte behöver vara svåra att tillaga.