KitchenAid

Redan 1919 producerades den allra första, numera ikoniska KitchenAid-assistenten. Denna köksassistent lade grunden till uppfinnandet av en hel rad köksapparater i samma stil och design, och framförallt med samma höga kvalitet. Alla KitchenAids köksprodukter skapas med fokus på detaljer, bred funktionalitet och tidlös design.
KitchenAid producerar endast köksprodukter, varför varumärkets odelade fokus är att hela tiden ligga i framkant vad gäller utvecklingen av kraftfulla köksapparater som hjälper dig att skapa fantastiska rätter och bakverk i köket.

KITCHENAIDS KLASSISKA KÖKSASSISTENT
1908 iakttog ingenjören och uppfinnaren Herbert Johnson från Ohio noggrant hur en bagare blandade ihop bröddeg med en tung järnsked. Efter att ha konstaterat hur tungt och otympligt detta såg ut satte han sig ned för att nedteckna den skiss som skulle komma att leda fram till världens första kommersiella degblandningsmaskin, vilken sedan dess lättat arbetsbördan för många trötta bagar-ryggar! Medan maskinen testades uppfanns varumärkesnamnet, sedan en av de anställda sägs ha utbrustit; ”I don’t care what you call it, it’s the best kitchen aid I’ve ever seen”- och därmed var varumärket KitchenAid fött!

Den klassiska köksassistenten i Artisan-serien syns i välutrustade kök världen över och älskas både tack vare de många och varierade funktionerna såväl som för den snygga retrodesignen. Assistenten har 10 olika fartlägen och hela 12 tillbehör som hjälper dig med allt från att göra glass till att baka eller stoppa korv.

Du kan välja mellan upp till 20 olika färger på maskinen så att den matchar både ditt kök och din personlighet! Assistenten har uppfällbar arm vilket gör att du enkelt kan ställa i och ta ur den medföljande skålen i rostfritt stål. Dessutom kan du enkelt lösgöra, rengöra och byta de olika tillbehören som fästs i maskinens arm.

Få inspiration till vad du kan göra med din KitchenAid!
Med olika tillbehör till din KitchenAid köksmaskin kan du göra mycket roligt i köket och prova nya spännande recept.

  • I KitchenTime Magazine hittar du en steg-för-steg guide med glassrecept hur du gör egen glass med KitchenAid köksmaskin och skålen för glasstillverkning.
     
  • Är du nyfiken på hur man kan göra egen korv har vi gjort en steg-för-steg guide hur du gör egen korv samt maler kött med din KitchenAid köksmaskin, köttkvarn och korvhorn. Att stoppa korv är både roligt och blir extra gott!
     
Läs mer

Populära varumärken

Sortera: 40 / 229 produkter

Visar 40 av 229 artiklar