Le Zie

Le Zie

Paolo Robertos Le Zie är italiensk matglädje när den är som bäst. Le Zie betyder fastrarna på italienska och köksserien har hämtat sin inspiration från området kring Maddaloni i södra Italien. Serien bygger på det italienska kökets principer: Kvalitet, tradition, funktionalitet och inte minst - matglädje. När vi på KitchenTime kom i kontakt med Le Zie var det kärlek från första stund. Produkterna är av hög kvalitet med väl genomtänkta materialval. Verktyg som gör matlagningen både roligare och bättre och som man dessutom gärna låter vara framme i köket. Vi är stolta över att som första e-handelsbutik kunna erbjuda Le Zies produkter i vårt sortiment! 

MED EN ITALIENSK TOUCH
I Le Zies sortiment finns allt möjligt som kan förhöja din matlagningsupplevelse. Produkterna har en tydlig koppling till Italien och Paulo Robertos italienska inspiration. Paulo Roberto är stolt över sitt italienska arv och i sortimentet finns bland annat flera olika italienska råvaror för den som vill ha riktig kvalitet. Här finner du till exempel olivolja, cappuccinokoppar och olika typer av pasta.

PAULO ROBERTO
Paulo Roberto är känd för en mängd olika saker och däribland självklart hans goda matlagningskunskaper.  Paulo hade en strulig uppväxt och i hans ungdomsår klassades han som en av Sveriges farligaste personer under 18 år. När han började med kampsport lyckades Paulo ta sig ut ur sina dåliga vanor och blev istället nordisk mästare i taekwondo och kickboxning. Paulo har alltid varit intresserad av matlagning och är numera känd för att ha skrivit flera kokböcker, gjort en mängd matinslag i TV, varit programledare, och för att han idag driver den populära italienska restaurangen Panefresco i Stockholm.

MIDDAGSRO
Enligt Paulo Roberto är middagen den viktigaste tiden på dagen för att umgås med familjen. Där kan var och en berätta om sin dag, och alla får koppla bort sina mobiltelefoner och all distraktion som de tillför. Paulo anser att det är viktigt att ta sig tid att laga mat och att många stressar för mycket och inte har tid att lägga mer än ett par minuter på att koka pasta. Matlagning är något som prioriteras bort i vår allt mer stressiga och tidspressade vardag. Det finns många kokböcker med enkla rätter som går fort att laga vilket kan höja kvaliteten på din matlagning. Paulos tips till dig som inte lägger så mycket tid på matlagning är att du bör lära dig 10 recept och planera inköpen vilket gör att du får en mer strukturerad matlagning. Paulos egna recept är från Italien med ett fåtal ingredienser, viktigast är  råvaror av bästa kvalitet!