LotusGrill

Behållare till Kol

LotusGrill

Behållare till Kol

143 kr
Grill Röd

LotusGrill

Grill Röd

1 390 kr
Skyddsväska till Grill

LotusGrill

Skyddsväska till Grill

280 kr
Grytlapp Rund Grå

LotusGrill

Grytlapp Rund Grå

90 kr

LotusGrill

Lotus Grill producerar rökfria träkolsgrillar i olika storlekar som är otroligt smidiga att använda! Grillen har vunnit ett flertal designpriser, och är en väldigt populär produkt. Perfekt om du exempelvis vill grilla på balkongen. Företaget bakom Lotus Grill har redan tidigare en historia inom köksprodukt-branschen.

LOTUSGRILLEN- EN KLASS FÖR SIG

Lotusgrillen har en batteridriven inbyggd fläkt som förser kålet med luft. Något som gör att Lotusgrillen sticker ut bland andra grillar är följande:

  1. Grillen är redo att använda efter bara 3-4 minuter

  2. På/Av-knappen kan användas för att justera värmen

  3. Grillens yttre skål blir inte varm under grillens användning

  4. Grillen kan enkelt flyttas under tiden som den är igång

  5. Grillen kan plockas isär och är enkel att rengöra

  6. Lotusgrillen är en av de snabbaste och säkraste grillarna som finns.

RENGÖRING
Innan du rengör din grill måste du stänga av grillen och vänta tills den är kall. Lotusgrillen plockas därefter enkelt isär vid rengöring och därefter tas överflödigt fett bort från grillplattan och grillens innre skål. Därefter kan du enkelt placera grillen i diskmaskinen, eller tvätta den för hand. Om din grill har en fläck som inte vill gå bort kan du prova att blötlägga den över natten eller prova att använda en metallputs. Grillen bör rengöras efter varje användning för att undvika att fett och vätskor fastnar på grillen och blir svåra att få bort. Grillen fungerar även som allra bäst då den är rengjord.

DÄRFÖR ÄR LOTUSGRILLEN ÖVERLÄGSEN
En vanlig kålgrill tar upp till 40 minuter innan den uppnått den optimala grilltemperaturen. Tack vare Lotusgrillens smarta fläktsystem är den redo att användas efter bara 3-4 minuter. De batterier som används till fläktsystemet är vanliga AA-batterier som är enkla att få tag på i närmaste mataffär. Med Lotusgrillen kan du enkelt justera temperaturen, vilket tar lång tid och är svårt att få till med en vanlig kolgrill. Vanliga kolgrillar är dessutom omöjliga att rengöra, men Lotusgrillen kan du enkelt och smidigt stoppa in i diskmaskinen och maskinen väger bara 4 kg. Vid ett köp av en Lotusgrill får du dessutom två års garanti vad gäller tillverkningsfel om du har kvar kvittot. Därför tycker vi att Lotusgrillen är något alldeles extra!